Articole recomandate

Fibre slabit

Conținutul

  Opinii 0 Glucomannan din radacina de konjack este recomandat in curele de slabire. Glucomannanul este o fibra solubila extrasa din radacina de Konjac, planta originara din Japonia. Folosita de secole, ea este singura planta care contine fibre alimentare care retin de pana la de de ori greutatea sa in apa, marindu-si astfel volumul.

  fibre slabit ierburile ajută la pierderea grăsimii burta

  Fibre slabit ingredient este foarte comun in alimentatia japoneza si chineza, fiind folosit ca agent de ingrosare si de legare al mancarii. Studiile clinice realizate au demonstrat ca administrarea corecta, timp de 3 luni, a avut rezultate pozitive asupra persoanelor supraponderale.

  fibre slabit cura de slabire usoara si sigura

  Fara nicio excepție, toti participantii la studiile clinice au slabit. Aceste fibre nu forteaza mecanismele de slabire ale organismului, ci actionează fizic, la nivelul fibre slabit digestiv. Deoarece o parte din aceste fibre nu poate fi digerata, se creeaza o retea moleculara gel care leaga o parte din acizii grasi si glucidele din alimente, eliminandu-le in mod natural.

  fibre slabit retete low carb mic dejun

  Importanța Glucomannan-ului în dietă nu se reduce doar la aportul său în procesul de slăbire. În alimentația zilnică, fibrele solubile sunt necesare pentru un tranzit intestinal corect, pentru regularizarea scaunelor, susținerea procesului de detoxifiere, menținerea unor valori optime ale colesterolului.

  fibre slabit scadere in greutate involuntara

  Mod de administrare: capsule de ori pe zi cu 30 de minute inainte de masa si cu o cantitate mare de apa. Nota: Rău.