Radu Vâlcan, de trei ori tată

Youtube slabit

De ce a slăbit drastic Radu Vâlcan

Nu mai are poftă de mâncare Youtube slabit Minodorei. Cum a slăbit 40 de kilograme!

Cu multă ambiție, artista a reușit să ajungă de la de kilograme la 60 de kiograme. Celebra artsită a dus o luptă aprigă cu kilogramele în plus și a reușit în cele din urmă să piardă kilogramele nedorite. Acesta este secretul său!

youtube slabit

După ce a slăbit în urma unei operații de micșorare a stomacului, Minodora s-a îngrășat din nou. Acum, artista spune că a reușit din nou să slăbească și să își mențină silueta.

Miercuri, 12 ianuarie Ultimul update Miercuri, 12 ianuarieCarmen Brumă, care are de ani de zile o siluetă de invidiat, a făcut câteva recomandări după perioada sărbătorilor de iarnă. A spus că se poate slăbi sănătos, având mare grijă la alimentație și făcând aproape zilnic sport. A avut și câteva recomandări pentru cei care au câteva kilograme în plus.

Iată ce a făcut în acest sens! Te-ar mai interesa: Pandemia a crescut dependența copiilor de calculat Minodora a vorbit în cadrul emisiunii Vorbește Lumea despre metodele care au ajutat-o să trăiască și a oferit informații despre stilul său de viață. Dieta Minodorei.

youtube slabit

Mai aveam un corp, cum slabesti 10 kg duceam în spate încă o persoană. Am pornit de la de kilograme, iar acum am Nu mai are poftă de mâncare Artist nu ar fi putut să facă nimic dacă nu ar fi avut o ambiție de fier.

”Dorul de casă și-a pus amprenta asupra psihicului meu destul de puternic”

Minodora spune că nu a făcut nimic ieșit din comun, însă nu mai are aceeași poftă de mâncare și profita de asta ca să nu mai mânânce mult.

Și de aici a plecat totul.

Şi aceasta pare a fi cheia reuşitei, întrucât corpul are timp să se stabilizeze. Mult mai greu este să o facă dacă pierderea în greutate se face brusc. Şi da, menţinerea este cu siguranţă adevărata provocare a slăbirii. Minodora a reuşit să scape de 40 de kilograme şi se menţine în cea mai bună formă a sa. Cântăreaţa spune că voia bună i-a rămas însă la aceleaşi youtube slabit şi că savurează în continuare viaţa la maxim.

Gătesc la fel de mult cantitativ, la fel de multe feluri de mâncare. Îmi fac ce poftă am, dar gust câte puțin.

  • Vreau sa slabesc 10 kg in 2 luni
  • Pastile de slabit din plante naturale
  • Cele mai bune modalități de slăbire
  • Meșteșuguri de slăbit
  • S-a aflat care este principalul canal online care transmite știri false

Faptul că văd atâta mâncare în fața mea… toată lumea zice cum de pot să țin atât de multe dulciuri în casă, în fiecare colț al youtube slabit mele sunt dulciuri. Dacă văd mult, nu mai îmi trebuie. Și înainte mâncam dulciuri, dar nu erau atât de multe și atunci mi-am dat seama că dacă am sertarele pline și am totul în casă plin și așa, e invers.

youtube slabit

Le văd și nu am nevoie. Din toate alea iau o bomboană sau poate mănânc o eugenie.

youtube slabit

Sursă FOTO: Instagram Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Urmăriți Doctorul Zilei și pe Google News.

EducatieExercitii Exercițiile de slăbit pentru fese care te vor face să arăți foarte bine Sunt convinsă că ai mai încercat să elimini grăsimea din locurile neplăcute, așa cum este cea de pe fese, coapse, abdomen, burtă și șolduri. Știu că este nevoie de multă muncă și de multe ori nu ai nici timp, nici energie pentru așa ceva.