Fanii site-ului 9gag au "tatuat" Unirea Shopping Center

Slabire 9gag, Cum am reusit sa slabesc 18 kg greutatea de trambulină pierde

Conținutul

slabire 9gag

Insa nu numai ceremonia in sine a starnit destul de multe controverse, ci si felul in care Bianca a aratat la propria nunta. O imagine cu roscata imbracata in rochie de mireasa a devenit subiectul unor glume acide pe internet.

slabire 9gag

Pe celebrul site comic 9gag. Amandoua au aceeasi privire, aproape acelasi slabire 9gag de rochie de mireasa din dantela, dar si o silueta asemanatoare, dupa parerea persoanelor care comenteaza de zor la imaginea care face deja furori pe internet.

slabire 9gag

Utilizatorii s-au distrat copios pe seama fotografiei postate pe 9gag, lasand comentarii de genul "Seamana perfect", "Asa va arata peste 10 ani""Unde este diferenta, ca nu o vad" sau slabire 9gag bucati de plastic".

Imaginea respectiva a strans peste de comentarii, Si coincidentele nu se opresc aici. Personajul principal masculin al acestei animatii se pare ca poarta acelasi nume precum cel al sotului Biancai Dragusanu, Victor.

Drop to upload

Cu toate acestea, asemanarea fizica dintre cei doi slabire 9gag mai este la fel de izbitoare precum cea dintre Bianca si "Mireasa Moarta". Personajul animat, interpretat de Johnny Depp, nu are corpul la fel de bine lucrat precum Victor Slav si, spre deosebire de prezentatorul tv, mirele animat a purtat cravata la nunta, nu papion.

slabire 9gag

Tu ce parere ai? Seamana Bianca Dragusanu cu faimoasa mireasa?

slabire 9gag