Compozitie / Prospect

Hyper slabire, HYPER–SLABIRE Hypericum Impex

Conținutul

  Laxativ, diuretic, depurativ, dezinfectant, fortifiant.

  dieta pentru slabit pe zile

  Recomandari: Adjuvant in cura de slabire si obezitate, in special la persoanele care sufera de constipatie hyper slabire habituala si retinere de apa in tesuturi; pentru rezultate de lunga durata cura de slabire trebuie corelata cu o alimentatie corespunzatoare, bogata in fibre vegetale din fructe, legume si siropuri naturale; se recomanda practicarea exercitiilor fizice si consumul a cel putin 2 l de apa pe zi.

  Mod de utilizare: Pentru adulti, doza zilnica recomandata de Hyper Slabire este de capsule pe zi, cate capsule dupa fiecare masa hyper slabire, in cure de 30 zile, cu pauza de 7 zile si cura se reia.

  cafeaua verde de slabit

  Capsulele se administreaza cu un pahar mare de apa. Prezentare: flacon cu 60 capsule Va propunem o cura de slabire cu produse naturale Hypericum: Hyper-Slabire, 6 capsule pe zi, cate 2 capsule de 3 ori pe zi, dupa mese, timp de 10 zile.

  trebuie să-și piardă grăsimea în 3 săptămâni

  Slabire-Max, 3 capsule pe zi, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa mese, timp de 20 zile. Slabire-Extra, 3 capsule pe zi, cate 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa mese, timp de 20 zile. Otet de Slabire, 3 lingurite pe zi, dizolvate in hyper slabire sau salate.

  pastile slabit farmacia tei

  Sare Fucosal, 1 lingurita pe zi in mancare.