One moment, please

Eu slabesc. De ce nu slăbești: 10 motive pentru care nu scapi de kilogramele în plus

eu slabesc

Foto: Profimedia Facebook şi Instagram sunt dăunătoare copiilor, alimentează discordia şi slăbesc democraţia - este mărturia explozivă a unei foste angajate de top, devenită eu slabesc a gigantului social media în faţa Congresului Statelor Unite. La Facebook, Frances Haugen a avut rolul de manager de produs al echipei care gestiona dezinformarea civică. Ieri am văzut cum Facebook nu a fost disponibil.

eu slabesc

Vrea să credem că trebuie să alegem între un Facebook plin de conținut diviziv și eu slabesc și pierderea uneia dintre cele mai importante valori pe care a fost întemeiată țara noastră: libertatea de exprimare. Că pentru a putea împărtăși fotografii simpatice cu copiii.

Dieta mea pentru slabit

Vrea să credem că nu se poate una fără alta. Parlamentarii din ambele tabere, democrată şi republicană, au găsit teren comun în criticarea companiei lui Mark Zuckerberg.

eu slabesc

Adolescenţii care se uită astăzi în oglindă simt îndoieli şi nesiguranţă. În prezent, nu există nimeni care să-l tragă la răspundere pe Mark Zuckerberg, n.

eu slabesc

Facebook se poate schimba, dar în mod clar nu o va face singur. Temerea mea este că, fără acțiune, comportamentele divizive și extremiste pe care le vedem astăzi sunt doar începutul. La eu slabesc ore după această audiere, Zuckerberg dieta 20/4 luat apărarea companiei sale, spunând că acuzaţiile contravin obiectivelor Facebook, potrivit Agerpres.

eu slabesc