Articole recente

Dieta minune, Statistici

Esti propriul tau sef Odata ce ai inteles exact cum si de ce functioneaza acest stil de viata nu mai ai nevoie de consultatii personalizate.

dieta minune

Apoi sunt jurnalista si actrita. Lucrez in presa scrisa din si pana in prezent am avut sansa de a scrie pentru cele mai titrate ziare din Romania: Jurnalul National, Libertatea, Adevarul, Click! In prezent sunt editor coordonator la ziarul Click!

Puiu Serban. In iulie am inceput sa promovez pro bono un stil de dieta minune care m-a ajutat sa revin la o greutate normala fara a renunta la alimentele preferate, fara a-mi micsora stomacul sau a apela dieta minune interventii chirurgicale estetice, stil de viata pe care l-am intitulat sugestiv Dieta-Minune.

dieta minune

Sutele de mii de cititori de pe blog mi-au dat energia necesara pentru a scrie o carte despre experienta care m-a ajutat sa revin de la la 60 de kilograme.

Am prins drag si de acest domeniu, Nutritia, si am urmat in cursurile de Tehnician Nutritionist ale scolii Master Class, cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Invatamantului.

dieta minune

Le sunt recunoscatoare profesorilor mei, Dr. Veronica Mitescu si Dr. Emanuel Tatomir, pentru ca mi-au oferit sprijinul necesar pentru a intelege de ce acest stil de viata pe care eu l-am intitulat Dieta-Minune este fara gres. Si pentru pasiunea insuflata pentu acest domeniu atat de vast.

DIETA MINUNE a Minodorei, PAS CU PAS! „Am slăbit 22 de kilograme în 8 luni”. UITE CE MĂNÂNCĂ

Editura Mara Business Solutions a intrat pe piata serviciilor de distributie de presa din Romania in dieta minune parteneriate atat cu cele mai importante trusturi de presa si edituri, cat si cu importante retele de magazine si chioscuri de presa.

Editura poate heli pierde burta gras isi propune intotdeauna publicarea de carti interesante si inovative in segmentul ghidurilor practice — dieta minune de nutritie, retete si, de asemenea, carti pentru copii.

Este adevărat cu ceaiul, eu beau dimineaţa şi seara o cană mare şi efectul este că îţi taie pofta de mâncare. Este foarte bun la gust, nu se bea cu zahăr, cu nimic.

Din pana in prezent, am tiparit peste Cum mi-a schimbat viata in bine Dieta-Minune Before-After Rezultatele se vad cu ochiul liber, mai ales la exterior! Dar cred cu tarie ca cele mai mari beneficii oferite dieta minune acest stil de viata nu sunt de ordin estetic.

Dieta-Minune te ajuta sa te cunosti mai bine, sa atingi un echilibru, dar te lasa sa te bucuri in continuare de viata. De data aceasta inteligent!